master's thesis
Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa

University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry

Cite this document

Zlatić, K. (2017). Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212

Zlatić, Katarina. "Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212

Zlatić, Katarina. "Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212

Zlatić, K. (2017). 'Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212

Zlatić K. Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2017 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212

K. Zlatić, "Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212

Please login to the repository to save this object to your list.