master's thesis
Frakcionacija složenih smjesa peptida na kationskom izmjenjivaču radi poboljšane identifikacije proteina spektrometrijom masa visoke rezolucije

Prišćan, Dominik
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry

Cite this document

Prišćan, D. (2024). Frakcionacija složenih smjesa peptida na kationskom izmjenjivaču radi poboljšane identifikacije proteina spektrometrijom masa visoke rezolucije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473613

Prišćan, Dominik. "Frakcionacija složenih smjesa peptida na kationskom izmjenjivaču radi poboljšane identifikacije proteina spektrometrijom masa visoke rezolucije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473613

Prišćan, Dominik. "Frakcionacija složenih smjesa peptida na kationskom izmjenjivaču radi poboljšane identifikacije proteina spektrometrijom masa visoke rezolucije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473613

Prišćan, D. (2024). 'Frakcionacija složenih smjesa peptida na kationskom izmjenjivaču radi poboljšane identifikacije proteina spektrometrijom masa visoke rezolucije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473613

Prišćan D. Frakcionacija složenih smjesa peptida na kationskom izmjenjivaču radi poboljšane identifikacije proteina spektrometrijom masa visoke rezolucije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2024 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473613

D. Prišćan, "Frakcionacija složenih smjesa peptida na kationskom izmjenjivaču radi poboljšane identifikacije proteina spektrometrijom masa visoke rezolucije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473613

Please login to the repository to save this object to your list.