master's thesis
Preparation and characteristics of novel anionic sensors based on guanidine subunit

Luka Barešić (2017)
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry
Cite this document...

Barešić, L. (2017). Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić, Luka. "Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić, Luka. "Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić, L. (2017). 'Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 24 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić L. Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2017 [cited 2019 August 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

L. Barešić, "Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061