Embargo period 2019-10-01
master's thesis
Development of the method for the preparation of amides using enzyme and coupling reagent

Katarina Zlatić (2017)
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry
Cite this document...

Zlatić, K. (2017). Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212

Zlatić, Katarina. "Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212

Zlatić, Katarina. "Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212

Zlatić, K. (2017). 'Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 22 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212

Zlatić K. Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2017 [cited 2019 August 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212

K. Zlatić, "Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212