University of Zagreb Faculty of Science Department of Chemistry
Cite this document
Tartaro Bujak, I. (2015). Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198
Tartaro Bujak, Ivana. "Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198
Tartaro Bujak, Ivana. "Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198
Tartaro Bujak, I. (2015). 'Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 04 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198
Tartaro Bujak I. Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2015 [cited 2024 December 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198
I. Tartaro Bujak, "Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198