master's thesis
Stability Analysis of Immunoglobulin G Glycosylation by Liquid Chromatography Coupled with Mass Spectrometry

Ante Bubić (2017)
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry
Cite this document...

Bubić, A. (2017). Analiza stabilnosti glikozilacije imunoglobulina G tekućinskom kromatografijom spregnutom sa spektrometrijom masa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147151

Bubić, Ante. "Analiza stabilnosti glikozilacije imunoglobulina G tekućinskom kromatografijom spregnutom sa spektrometrijom masa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147151

Bubić, Ante. "Analiza stabilnosti glikozilacije imunoglobulina G tekućinskom kromatografijom spregnutom sa spektrometrijom masa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147151

Bubić, A. (2017). 'Analiza stabilnosti glikozilacije imunoglobulina G tekućinskom kromatografijom spregnutom sa spektrometrijom masa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 22 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147151

Bubić A. Analiza stabilnosti glikozilacije imunoglobulina G tekućinskom kromatografijom spregnutom sa spektrometrijom masa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2017 [cited 2019 July 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147151

A. Bubić, "Analiza stabilnosti glikozilacije imunoglobulina G tekućinskom kromatografijom spregnutom sa spektrometrijom masa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147151