master's thesis
Effects of saccharose on flavonoid content an antioxidant capacity of immortelle Helichrysum italicum (Roth) G. Don)

Dino Horvat (2015)
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology
Cite this document...

Horvat, D. (2015). Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, Dino. "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, Dino. "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, D. (2015). 'Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat D. Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2015 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

D. Horvat, "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811