master's thesis
Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)

Horvat, Dino
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology

Cite this document

Horvat, D. (2015). Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, Dino. "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, Dino. "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, D. (2015). 'Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 24 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat D. Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2015 [cited 2020 October 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

D. Horvat, "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Islandora Bookmark - Please login to use this feature