master's thesis
Analiza fenoloških karakteristika vinove loze primjenom statističkih modela i modelom razvoja biljaka u sadašnjim i budućim klimatskim uvjetima

Meštrić, Josip
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Geophysics

Cite this document

Meštrić, J. (2022). Analiza fenoloških karakteristika vinove loze primjenom statističkih modela i modelom razvoja biljaka u sadašnjim i budućim klimatskim uvjetima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:486370

Meštrić, Josip. "Analiza fenoloških karakteristika vinove loze primjenom statističkih modela i modelom razvoja biljaka u sadašnjim i budućim klimatskim uvjetima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:486370

Meštrić, Josip. "Analiza fenoloških karakteristika vinove loze primjenom statističkih modela i modelom razvoja biljaka u sadašnjim i budućim klimatskim uvjetima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:486370

Meštrić, J. (2022). 'Analiza fenoloških karakteristika vinove loze primjenom statističkih modela i modelom razvoja biljaka u sadašnjim i budućim klimatskim uvjetima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 15 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:486370

Meštrić J. Analiza fenoloških karakteristika vinove loze primjenom statističkih modela i modelom razvoja biljaka u sadašnjim i budućim klimatskim uvjetima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2022 [cited 2024 November 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:486370

J. Meštrić, "Analiza fenoloških karakteristika vinove loze primjenom statističkih modela i modelom razvoja biljaka u sadašnjim i budućim klimatskim uvjetima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:486370

Please login to the repository to save this object to your list.