master's thesis
Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici

University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry

Cite this document

Barešić, L. (2017). Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić, Luka. "Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić, Luka. "Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić, L. (2017). 'Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić L. Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2017 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

L. Barešić, "Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Please login to the repository to save this object to your list.