master's thesis
Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli

Čulo, Anja
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology

Cite this document

Čulo, A. (2017). Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

Čulo, Anja. "Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

Čulo, Anja. "Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

Čulo, A. (2017). 'Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

Čulo A. Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2017 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

A. Čulo, "Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

Please login to the repository to save this object to your list.