master's thesis
Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.)

Hodak, Hrvoje
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology

Cite this document

Hodak, H. (2019). Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548

Hodak, Hrvoje. "Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548

Hodak, Hrvoje. "Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548

Hodak, H. (2019). 'Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548

Hodak H. Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2019 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548

H. Hodak, "Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548

Please login to the repository to save this object to your list.