master's thesis
Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)

Horvat, Dino
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology

Cite this document

Horvat, D. (2015). Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, Dino. "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, Dino. "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat, D. (2015). 'Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Horvat D. Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2015 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

D. Horvat, "Učinak saharoze na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547811

Please login to the repository to save this object to your list.