prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom
Embargo period 2022-09-28
master's thesis
Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom

Momčilov, Marina
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry

Cite this document

Momčilov, M. (2020). Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274

Momčilov, Marina. "Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274

Momčilov, Marina. "Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274

Momčilov, M. (2020). 'Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 03 August 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274

Momčilov M. Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2020 [cited 2021 August 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274

M. Momčilov, "Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274

Islandora Bookmark - Please login to use this feature