@mastersthesis{agr:3582, author = {{Mijić, Antonija}}, title = {{Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji}}, } @mastersthesis{agr:3540, author = {{Atlija, Jure}}, title = {{Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip'}}, } @mastersthesis{agr:3531, author = {{Vasilj, Matija}}, title = {{Aromatski profil vina Graševina s obzirom na godinu berbe}}, } @mastersthesis{agr:3530, author = {{Šimunović, Ante}}, title = {{Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'}}, } @mastersthesis{agr:3534, author = {{Cirimotić, Iva-Antonia}}, title = {{Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka'}}, } @mastersthesis{agr:3536, author = {{Jakopić, Martin}}, title = {{Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel}}, } @phdthesis{agr:3526, author = {{Bestulić, Ena}}, title = {{Utjecaj različitih tretmana maceracije na koncentraciju aromatskih i fenolnih spojeva, bioaktivna i senzorna svojstva vina sorte 'Malvazija istarska' (Vitis vinifera L.)}}, } @phdthesis{agr:3198, author = {{Volarević, Josip}}, title = {{Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog}}, } @phdthesis{agr:2801, author = {{Peršurić Palčić, Ana}}, title = {{Utjecaj folijarnih gnojidbenih tretmana na osnovni kemijski sastav mošta i baznog vina cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:2973, author = {{Čirjak, Nika}}, title = {{Određivanje hlapljivih spojeva u vinu pomoću vezanog sustava plinska kromatografija-spektrometar masa-olfaktometrija}}, } @mastersthesis{agr:3006, author = {{Radoš, Lucija}}, title = {{Određivanje sumporovodika u vinima s tržišta}}, } @mastersthesis{agr:2952, author = {{Pocem Mihaljević, Stribor}}, title = {{Određivanje tartaratne stabilnosti vina primjenom konduktometrije}}, } @mastersthesis{agr:3067, author = {{Gulan, Karla}}, title = {{Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka}}, } @mastersthesis{agr:2921, author = {{Sirovica, Silvia}}, title = {{Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni}}, } @mastersthesis{agr:2924, author = {{Budžaki, Anja}}, title = {{Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina}}, } @mastersthesis{agr:2869, author = {{Matić, Erik}}, title = {{Primjena enzima u proizvodnji vina muškatnih sorata}}, } @mastersthesis{agr:2863, author = {{Pranjić, Petra}}, title = {{Utjecaj različitih vrsta bakterija mliječne kiseline na sastav i kakvoću vina 'Chardonnay'}}, } @phdthesis{agr:2798, author = {{Rossi, Sara}}, title = {{Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:2614, author = {{Brleković, Valentina}}, title = {{Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'}}, } @mastersthesis{agr:2644, author = {{Štefanac, Fabijan}}, title = {{Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:2612, author = {{Buljević, Nina}}, title = {{Određivanje hlapivih spojeva u vinu primjenom SPME-"Arrow" tehnike}}, } @mastersthesis{agr:2605, author = {{Šimonji, Marko}}, title = {{Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka}}, } @mastersthesis{agr:2661, author = {{Čobanković, Andrija}}, title = {{Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina}}, } @mastersthesis{agr:2647, author = {{Matković, Zvonimir}}, title = {{Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina}}, } @mastersthesis{agr:2633, author = {{Maslić, Anja}}, title = {{Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)}}, } @book{ptfos:2856, author = {{Falch, Eva and Jokić, Stela and Ranilović, Jasmina and Cvetković, Tanja and Vađunec Bajrić, Irena and Celeiro, Maria and Lores, Marta and Castillo, Aly and Rubio, Laura and Garcia-Jares, Carmen and Čaušević, Benjamin and Jašić, Midhat and Šubarić, Drago and Huseinagić, Senad and Gladan, Muhamed and Lončarić, Ante and Gotal Skoko, Ana-Marija and Babić, Jurislav and Ačkar, Đurđica and Miličević, Borislav and Jozinović, Antun and Panjičko, Mario and Lončar, Anamarija and Pleadin, Jelka and Bogdanović, Tanja and Murati, Teuta and Kmetič, Ivana and Brekalo, Mirna and Stjepanović, Marija and Strelec, Ivica and Budžaki, Sandra and Buljeta, Ivana and Pichler, Anita and Šimunović, Josip and Kopjar, Mirela and Despotović, Saša and Pejin, Jelena and Šarić, Goran and Šimić, Gordana and Novak, Mario and Velić, Natalija and Flanjak, Ivana and Barišić, Veronika and Tot, Ana and Kulišić, Biljana and Jozó, Muriel and Balázs, Imre and Orbanić, Fumica and Rossi, Sara and Bestulić, Ena and Lukić, Marina and Horvat, Ivana and Ćurko, Natka and Jeromel, Ana and Radeka, Sanja and Šuste, Marko and Šarolić, Mladenka and Svalina, Tomislav and Delić, Žana and Šibalić, Darijo and Tišma, Marina and Vidović, Senka and Vladić, Jelena and Gavarić, Aleksandra and Nastić, Nataša and Banožić, Marija and Aladić, Krunoslav and Krzywonos, Małgorzata and Pińkowska, Hanna and Mucha, Igor and Złocińska, Adrianna and Ćorković, Ina and Crnić, Irena and Balta, Vedran and Đikić, domagoj and Dragičević, Petar and Landeka Jurčević, Irena and Hasenay, Sanda and Kovač, Mario and Kovač Tomas, Marija and Rot, Tomislav and Marček, Tihana and Kovač, Tihomir and Krivošija, Slađana and Nastić, Nataša and Maravić, Nikola and Šereš, Zita and Pajin, Biljana and Dokić, Ljubica and Nikolić, Ivana and Šoronja Simović, Dragana and Marinšek Logar, Romana and Petek, Blaž and Zupančič, Gregor D. and Miloš, Sanja and Knežević, Dražen and Moslavac, Tihomir and Oršolić, Mario and Zelčić, Mia and Lončarević, Ivana and Rakić, Dušan and Sarajlić, Ankica and Lović, Ivan and Funarić, Mirko and Majić, Ivana and Vidaković Posavac, Nives and Rajković, Magdalena and Marić, Aleksandra and Damjanović, Ivan and Šag, Matej and Duarte, Ana Rita}}, title = {{Food industry by-products : book of abstracts : 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS}}, } @mastersthesis{agr:2517, author = {{Ljubičić, Lovre}}, title = {{Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:2482, author = {{Inđić, Jakov}}, title = {{Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska}}, } @article{agr:3165, author = {{Šikuten, Iva and Kozina, Bernard and Jeromel, Ana and Preiner, Darko and Jagatić Korenika, Ana-Marija}}, title = {{Senzorna ocjena pjenušavog vina ´Graševina´ klon OB-435}}, } @article{agr:3172, author = {{Vincek, Ivana and Jeromel, Ana and Jagatić Korenika, Ana-Marija}}, title = {{Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'}}, } @article{agr:3176, author = {{Šikač, Iva and Jeromel, Ana and Tomaz, Ivana and Kozina, Bernard and Jagatić Korenika, Ana-Marija}}, title = {{Utjecaj kvasaca sekundarne fermentacije na aromatski profil pjenušavih vina}}, } @mastersthesis{agr:2190, author = {{Ferenac, Mariana}}, title = {{Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom}}, } @mastersthesis{agr:2086, author = {{Radeka, Marko}}, title = {{Primjena bentonita u proizvodnji vina 'Malvazija istarska'}}, } @mastersthesis{agr:2088, author = {{Blažičko, Maja}}, title = {{Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'}}, } @mastersthesis{agr:2057, author = {{Šikač, Iva}}, title = {{Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom}}, } @mastersthesis{agr:2054, author = {{Vincek, Ivana}}, title = {{Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'}}, } @mastersthesis{agr:2052, author = {{Josić, Marija}}, title = {{Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci}}, } @mastersthesis{agr:2050, author = {{Perić, Ana}}, title = {{Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445}}, } @article{agr:3281, author = {{Plavša, Tomislav and Andabaka, Željko and Palčić, Igor and Jeromel, Ana}}, title = {{Mogućnosti promjene sadržaja etanola i ukupne kiselosti vina korištenjem Saccharomyces cerevisiae kvasaca}}, } @article{agr:3299, author = {{Preiner, Darko and Jagatić Korenika, Ana-Marija and Marković, Zvjezdana and Jeromel, Ana}}, title = {{Suvremeni trendovi vinogradarsko-vinarske proizvodnje u Hrvatskoj}}, } @article{agr:3276, author = {{Tuščić, Valentina and Preiner, Darko and Andabaka, Željko and Stupić, Domagoj and Marković, Zvjezdana and Jagatić Korenika, Ana Marija and Šikuten, Iva and Štambuk, Petra and Tomaz, Ivana and Jeromel, Ana}}, title = {{Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina}}, } @article{agr:3282, author = {{Plavša, Tomislav and Bubola, Marijan and Jagatić Korenika, Ana Marija and Jeromel, Ana}}, title = {{Utjecaj inkapsuliranog kvasca na kakvoću pjenušavog ružičastog vina ´Teran´}}, } @article{agr:3271, author = {{Babić, Iva and Jeromel, Ana and Jagatić Korenika, Ana Marija}}, title = {{Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´}}, } @article{agr:3257, author = {{Osrečak, Mirela and Jeromel, Ana and Jagatić Korenika, Ana-Marija and Puhelek, Ivana and Karakaš, Darija and Anić, Marina and Karoglan, Marko}}, title = {{Utjecaj mikorize na kemijski sastav vina ´Portugizac´}}, } @article{agr:3262, author = {{Marinov, Luka and Jeromel, Ana and Tomaz, Ivana and Preiner, Darko and Jagatić Korenika, Ana-Marija}}, title = {{Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´}}, } @mastersthesis{agr:1776, author = {{Matić, Antonio}}, title = {{Senzorna svojstva vina 'Žilavka' mostarskog vinogorja}}, } @mastersthesis{agr:2827, author = {{Šimić, Branimir}}, title = {{Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´}}, } @mastersthesis{agr:1973, author = {{Zorić, Ante}}, title = {{Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´}}, } @mastersthesis{agr:1781, author = {{Radić, Martina}}, title = {{Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja}}, } @mastersthesis{agr:1792, author = {{Drempetić, Tomislav}}, title = {{Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'}}, } @mastersthesis{agr:1774, author = {{Marinov, Luka}}, title = {{Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´}}, } @mastersthesis{agr:1769, author = {{Babić, Iva}}, title = {{Učinak kvasaca Saccharomyces sp. i Lachancea thermotolerans na promjene u kemijskom sastavu vina Frankovka}}, } @mastersthesis{agr:1775, author = {{Crnčić, Ivana}}, title = {{Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske}}, } @mastersthesis{agr:1761, author = {{Rajić, Petra}}, title = {{Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'}}, } @mastersthesis{agr:1762, author = {{Rajić, Petra}}, title = {{Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'}}, } @phdthesis{agr:1964, author = {{Plavša, Tomislav}}, title = {{Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran}}, } @mastersthesis{agr:1698, author = {{Anđelini, Dominik}}, title = {{Utjecaj roka berbe i vinogradarskog položaja na polifenolni i kiselinski profil mošta kultivara 'Malvazija istarska'}}, } @mastersthesis{agr:1689, author = {{Karakaš, Darija}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'}}, } @mastersthesis{agr:1696, author = {{Sivec, Marta}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na prinos i kakvoću grožđa sorte 'Portugizac'}}, } @article{agr:3358, author = {{Osrečak, Mirela and Jeromel, Ana and Puhelek, Ivana and Huzanić, Nera and Jagatić Korenika, Ana-Marija and Anić, Marina and Karoglan, Marko}}, title = {{Mikoriza u vinogradarskoj proizvodnji}}, } @article{agr:3381, author = {{Peršurić Palčić, Ana and Jeromel, Ana and Pecina, Ana and Palčić, Igor and Gluhić, David and Herak Ćustić, Mirjana}}, title = {{Utjecaj folijarne gnojidbe na osnovni kemijski sastav mošta cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:1484, author = {{Turk, Branimir}}, title = {{Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina}}, } @mastersthesis{agr:1395, author = {{Husić, Ana}}, title = {{Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)}}, } @mastersthesis{agr:1412, author = {{Rakić, Vjekoslav}}, title = {{Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje}}, } @mastersthesis{agr:1377, author = {{Vujić, Ivan}}, title = {{Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)}}, } @mastersthesis{agr:1320, author = {{Kos, Karlo}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina'}}, } @mastersthesis{agr:1269, author = {{Stulić, Lovre}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac'}}, } @mastersthesis{agr:1270, author = {{Sošić, Maja}}, title = {{Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'}}, } @mastersthesis{agr:1273, author = {{Orbanić, Fumica}}, title = {{Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama}}, } @mastersthesis{agr:1220, author = {{Šember, Nikola}}, title = {{Kakvoća pjenušavih vina zaštićene oznake izvornosti "Plešivica"}}, } @article{agr:3462, author = {{Jagatić Korenika, Ana-Marija and Preiner, Darko and Jeromel, Ana}}, title = {{Aromatski profil pjenušavih vina Zagrebačke županije}}, } @article{agr:3457, author = {{Jagatić Korenika, Ana-Marija and Puhelek, Ivana and Tomaz, Ivana and Jeromel, Ana}}, title = {{Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´}}, } @article{agr:3460, author = {{Jagatić Korenika, Ana-Marija and Buljević, Nina and Jeromel, Ana}}, title = {{Tradicija proizvodnje i kakvoća crnih vina općine Postira, vinogorja Brač}}, } @mastersthesis{agr:1089, author = {{Pavić, Kristina}}, title = {{Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'}}, } @mastersthesis{agr:1005, author = {{Šelendić, Ana Marija}}, title = {{Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces}}, } @mastersthesis{agr:966, author = {{Milković, Anamarija}}, title = {{Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina}}, } @mastersthesis{agr:953, author = {{Stojić, Igor}}, title = {{Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:913, author = {{Bestulić, Ena}}, title = {{Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'}}, } @mastersthesis{agr:894, author = {{Kužir, Lucija}}, title = {{Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:890, author = {{Bilobrk, Ana}}, title = {{Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot}}, } @phdthesis{agr:924, author = {{Tomić, Antonija}}, title = {{Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina}}, } @mastersthesis{agr:725, author = {{Batistić, Ivan}}, title = {{Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk}}, } @mastersthesis{agr:726, author = {{Jakas, Marina}}, title = {{Utjecaj prorjeđivanja i cizeliranja grozdova na količinu i kakvoću grožđa cv. "Cardinal" i "Matilde" (V. vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:699, author = {{Raspudić, Daria}}, title = {{Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla}}, } @mastersthesis{agr:734, author = {{Ribarić, Renato}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na mehanički i kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:789, author = {{Trcak, Valentina}}, title = {{Utjecaj folijarne primjene makro i mikro elemenata na kemijski sastav vina Kraljevina}}, } @phdthesis{agr:629, author = {{Mucalo, Ana}}, title = {{Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina}}, } @mastersthesis{agr:738, author = {{Huzanić, Nera}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:571, author = {{Prekratić, Josip}}, title = {{Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"}}, } @mastersthesis{agr:595, author = {{Vlašić, Hrvoje}}, title = {{Utjecaj djelomične defolijacije na odvijanje fenofaza, prinos i kakvoću grožđa sorata Merlot i Cabernet sauvignon}}, } @mastersthesis{agr:578, author = {{Rossi, Sara}}, title = {{Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran}}, } @mastersthesis{agr:432, author = {{Brečević, Andrea}}, title = {{Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije}}, } @phdthesis{agr:484, author = {{Puhelek, Ivana}}, title = {{Sastav aromatskih spojeva, aminokiselina i organskih kiselina u vinima klonskih kandidata kultivara Kraljevina}}, } @mastersthesis{agr:385, author = {{Bubalo, Matija}}, title = {{Utjecaj djelomične defolijacije na rodnost i kakvoću grožđa cv. Merlot (Vitis Vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:400, author = {{Kovačević, Boris}}, title = {{Utjecaj folijarne gnojidbe dušikom na kemijski sastav grožđa cv. Graševina (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:397, author = {{Karković, Juraj}}, title = {{Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli}}, } @mastersthesis{agr:311, author = {{Božiković, Šime-Frane}}, title = {{Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić}}, } @mastersthesis{agr:352, author = {{Filipović-Grčić, Mirna}}, title = {{Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina}}, } @mastersthesis{agr:203, author = {{Kujundžić, Ivana}}, title = {{Vinogradarstvo i vinarstvo Imotskog vinogorja}}, } @mastersthesis{agr:244, author = {{Božac, Daniel}}, title = {{Polifenolni sastav vina Malvazija istarska ovisan o vrsti drveta barrique bačve}}, } @mastersthesis{agr:220, author = {{Filaković, Klara}}, title = {{Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina}}, } @mastersthesis{agr:164, author = {{Maleš, Ante}}, title = {{Utjecaj sustava uzdržavanja tla na rast i razvoj vinove loze, te kakvoća prinosa}}, } @mastersthesis{agr:185, author = {{Kos, Karlo}}, title = {{Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos}}, } @mastersthesis{agr:162, author = {{Perić, Filip}}, title = {{Uloga plemenite plijesni na kakvoću predikatnih vina}}, } @mastersthesis{agr:175, author = {{Mršić, Antonela}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na mehanički i kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:168, author = {{Benazić, Katarina}}, title = {{Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti}}, } @mastersthesis{agr:380, author = {{Glavinić, Aida}}, title = {{Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske}}, } @mastersthesis{agr:81, author = {{Herceg, Valentino}}, title = {{Kvakoća vina Kraljevine vinogorja Zelina}}, } @mastersthesis{agr:87, author = {{Miošić, Mare}}, title = {{Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"}}, } @phdthesis{pmf:262, author = {{Maslov, Luna}}, title = {{Određivanje polifenola, indol-3-octene kiseline i 2-aminoacetofenona u vinima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti}}, }