diplomski rad
Analiza reoloških i kemijskih osobina ploda masline u ovisnosti o sorti i zrelosti ploda analizom varijance ponovljenih mjerenja

Markovinović, Gabrijela
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Matematički odsjek

Citirajte ovaj rad

Markovinović, G. (2022). Analiza reoloških i kemijskih osobina ploda masline u ovisnosti o sorti i zrelosti ploda analizom varijance ponovljenih mjerenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516179

Markovinović, Gabrijela. "Analiza reoloških i kemijskih osobina ploda masline u ovisnosti o sorti i zrelosti ploda analizom varijance ponovljenih mjerenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516179

Markovinović, Gabrijela. "Analiza reoloških i kemijskih osobina ploda masline u ovisnosti o sorti i zrelosti ploda analizom varijance ponovljenih mjerenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516179

Markovinović, G. (2022). 'Analiza reoloških i kemijskih osobina ploda masline u ovisnosti o sorti i zrelosti ploda analizom varijance ponovljenih mjerenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 01.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516179

Markovinović G. Analiza reoloških i kemijskih osobina ploda masline u ovisnosti o sorti i zrelosti ploda analizom varijance ponovljenih mjerenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2022 [pristupljeno 01.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516179

G. Markovinović, "Analiza reoloških i kemijskih osobina ploda masline u ovisnosti o sorti i zrelosti ploda analizom varijance ponovljenih mjerenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516179

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.