Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Biološki odsjek
Citirajte ovaj rad
Spudić, I. (2022). Utjecaj hranjive podloge na specijalizirane metabolite dviju sorti vinove loze (Vitis vinifera L.) u uvjetima in vitro (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:935990
Spudić, Iva. "Utjecaj hranjive podloge na specijalizirane metabolite dviju sorti vinove loze (Vitis vinifera L.) u uvjetima in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:935990
Spudić, Iva. "Utjecaj hranjive podloge na specijalizirane metabolite dviju sorti vinove loze (Vitis vinifera L.) u uvjetima in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:935990
Spudić, I. (2022). 'Utjecaj hranjive podloge na specijalizirane metabolite dviju sorti vinove loze (Vitis vinifera L.) u uvjetima in vitro', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:935990
Spudić I. Utjecaj hranjive podloge na specijalizirane metabolite dviju sorti vinove loze (Vitis vinifera L.) u uvjetima in vitro [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2022 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:935990
I. Spudić, "Utjecaj hranjive podloge na specijalizirane metabolite dviju sorti vinove loze (Vitis vinifera L.) u uvjetima in vitro", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:935990