Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Biološki odsjek
Citirajte ovaj rad
Stojanović, M. (2016). Stabilnost i strukturna karakterizacija proteina FIgD iz bakterije Helicobacter pylori (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:871935
Stojanović, Mario. "Stabilnost i strukturna karakterizacija proteina FIgD iz bakterije Helicobacter pylori." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:871935
Stojanović, Mario. "Stabilnost i strukturna karakterizacija proteina FIgD iz bakterije Helicobacter pylori." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:871935
Stojanović, M. (2016). 'Stabilnost i strukturna karakterizacija proteina FIgD iz bakterije Helicobacter pylori', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:871935
Stojanović M. Stabilnost i strukturna karakterizacija proteina FIgD iz bakterije Helicobacter pylori [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2016 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:871935
M. Stojanović, "Stabilnost i strukturna karakterizacija proteina FIgD iz bakterije Helicobacter pylori", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:871935