završni rad
Razvojni potencijali Podravine s osvrtom na ruralni turizam

Halavuk, Fran
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
GEOG - Geografski odsjek

Citirajte ovaj rad

Halavuk, F. (2024). Razvojni potencijali Podravine s osvrtom na ruralni turizam (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:071209

Halavuk, Fran. "Razvojni potencijali Podravine s osvrtom na ruralni turizam." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:071209

Halavuk, Fran. "Razvojni potencijali Podravine s osvrtom na ruralni turizam." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:071209

Halavuk, F. (2024). 'Razvojni potencijali Podravine s osvrtom na ruralni turizam', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:071209

Halavuk F. Razvojni potencijali Podravine s osvrtom na ruralni turizam [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2024 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:071209

F. Halavuk, "Razvojni potencijali Podravine s osvrtom na ruralni turizam", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:071209

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.