Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Kemijski odsjek
Citirajte ovaj rad
Prša, I. (2024). Čokolada i polimorfija (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695
Prša, Ivona. "Čokolada i polimorfija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695
Prša, Ivona. "Čokolada i polimorfija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695
Prša, I. (2024). 'Čokolada i polimorfija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 22.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695
Prša I. Čokolada i polimorfija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2024 [pristupljeno 22.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695
I. Prša, "Čokolada i polimorfija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695