završni rad
Čokolada i polimorfija

Prša, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Prša, I. (2024). Čokolada i polimorfija (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695

Prša, Ivona. "Čokolada i polimorfija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695

Prša, Ivona. "Čokolada i polimorfija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695

Prša, I. (2024). 'Čokolada i polimorfija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 16.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695

Prša I. Čokolada i polimorfija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2024 [pristupljeno 16.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695

I. Prša, "Čokolada i polimorfija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:454695

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.