diplomski rad
Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa

Goran Popara (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Fizički odsjek
Citirajte ovaj rad...

Popara, G. (2014). Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828

Popara, Goran. "Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828

Popara, Goran. "Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828

Popara, G. (2014). 'Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 18.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828

Popara G. Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2014 [pristupljeno 18.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828

G. Popara, "Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828