diplomski rad
Glikozilacija proteina u endoplazmatskom retikulumu tijekom diferencijacije stanica hrena (Armoracia lapathifolia Gilib.) u kulturi in vitro

Gospočić, Janko
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Gospočić, J. (2008). Glikozilacija proteina u endoplazmatskom retikulumu tijekom diferencijacije stanica hrena (Armoracia lapathifolia Gilib.) u kulturi in vitro (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:094854

Gospočić, Janko. "Glikozilacija proteina u endoplazmatskom retikulumu tijekom diferencijacije stanica hrena (Armoracia lapathifolia Gilib.) u kulturi in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:094854

Gospočić, Janko. "Glikozilacija proteina u endoplazmatskom retikulumu tijekom diferencijacije stanica hrena (Armoracia lapathifolia Gilib.) u kulturi in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:094854

Gospočić, J. (2008). 'Glikozilacija proteina u endoplazmatskom retikulumu tijekom diferencijacije stanica hrena (Armoracia lapathifolia Gilib.) u kulturi in vitro', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:094854

Gospočić J. Glikozilacija proteina u endoplazmatskom retikulumu tijekom diferencijacije stanica hrena (Armoracia lapathifolia Gilib.) u kulturi in vitro [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2008 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:094854

J. Gospočić, "Glikozilacija proteina u endoplazmatskom retikulumu tijekom diferencijacije stanica hrena (Armoracia lapathifolia Gilib.) u kulturi in vitro", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:094854

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.