završni rad
O-glikozilacija proteina u biljaka

Anita Čarija (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek
Citirajte ovaj rad...

Čarija, A. (2010). O-glikozilacija proteina u biljaka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679

Čarija, Anita. "O-glikozilacija proteina u biljaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679

Čarija, Anita. "O-glikozilacija proteina u biljaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679

Čarija, A. (2010). 'O-glikozilacija proteina u biljaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679

Čarija A. O-glikozilacija proteina u biljaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2010 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679

A. Čarija, "O-glikozilacija proteina u biljaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679