Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Biološki odsjek
Citirajte ovaj rad
Pogačar, V. (2011). Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400
Pogačar, Vanina. "Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400
Pogačar, Vanina. "Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400
Pogačar, V. (2011). 'Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400
Pogačar V. Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2011 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400
V. Pogačar, "Primjena rekombinantne DNA tehnologije u proizvodnji hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:367400