Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Biološki odsjek
Citirajte ovaj rad
Rukavina, A. (2020). Strukturne prilagodbe probavnog sustava s obzirom na ishranu životinja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:098708
Rukavina, Ana. "Strukturne prilagodbe probavnog sustava s obzirom na ishranu životinja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:098708
Rukavina, Ana. "Strukturne prilagodbe probavnog sustava s obzirom na ishranu životinja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:098708
Rukavina, A. (2020). 'Strukturne prilagodbe probavnog sustava s obzirom na ishranu životinja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:098708
Rukavina A. Strukturne prilagodbe probavnog sustava s obzirom na ishranu životinja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:098708
A. Rukavina, "Strukturne prilagodbe probavnog sustava s obzirom na ishranu životinja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:098708