Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Kemijski odsjek
Citirajte ovaj rad
Barbarić, L. (2021). Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835
Barbarić, Lea. "Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835
Barbarić, Lea. "Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835
Barbarić, L. (2021). 'Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835
Barbarić L. Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835
L. Barbarić, "Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835