prikaz prve stranice dokumenta Analiza sirovog kravljeg mlijeka uzorkovanog u različitim stadijima mastitisa pomoću tehnika 1H i DOSY NMR
Rad dostupan nakon 2025-09-13
diplomski rad
Analiza sirovog kravljeg mlijeka uzorkovanog u različitim stadijima mastitisa pomoću tehnika 1H i DOSY NMR

Dupelj, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Dupelj, M. (2023). Analiza sirovog kravljeg mlijeka uzorkovanog u različitim stadijima mastitisa pomoću tehnika 1H i DOSY NMR (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:034950

Dupelj, Matea. "Analiza sirovog kravljeg mlijeka uzorkovanog u različitim stadijima mastitisa pomoću tehnika 1H i DOSY NMR." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:034950

Dupelj, Matea. "Analiza sirovog kravljeg mlijeka uzorkovanog u različitim stadijima mastitisa pomoću tehnika 1H i DOSY NMR." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:034950

Dupelj, M. (2023). 'Analiza sirovog kravljeg mlijeka uzorkovanog u različitim stadijima mastitisa pomoću tehnika 1H i DOSY NMR', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 27.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:034950

Dupelj M. Analiza sirovog kravljeg mlijeka uzorkovanog u različitim stadijima mastitisa pomoću tehnika 1H i DOSY NMR [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2023 [pristupljeno 27.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:034950

M. Dupelj, "Analiza sirovog kravljeg mlijeka uzorkovanog u različitim stadijima mastitisa pomoću tehnika 1H i DOSY NMR", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:034950

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.