Dubaić, S. (2023). Kemija u molekulskoj gastronomiji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726
Dubaić, Stella. "Kemija u molekulskoj gastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726
Dubaić, Stella. "Kemija u molekulskoj gastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726
Dubaić, S. (2023). 'Kemija u molekulskoj gastronomiji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 20.08.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726
Dubaić S. Kemija u molekulskoj gastronomiji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2023 [pristupljeno 20.08.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726
S. Dubaić, "Kemija u molekulskoj gastronomiji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726