Stančik, I. A. (2016). Razvoj novog bakterijskog soja Bacillus subtilis za hiperprodukciju 3-hidroksipropionske kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:528806
Stančik, Ivan Andreas. "Razvoj novog bakterijskog soja Bacillus subtilis za hiperprodukciju 3-hidroksipropionske kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:528806
Stančik, Ivan Andreas. "Razvoj novog bakterijskog soja Bacillus subtilis za hiperprodukciju 3-hidroksipropionske kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:528806
Stančik, I. A. (2016). 'Razvoj novog bakterijskog soja Bacillus subtilis za hiperprodukciju 3-hidroksipropionske kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:528806
Stančik IA. Razvoj novog bakterijskog soja Bacillus subtilis za hiperprodukciju 3-hidroksipropionske kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2016 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:528806
I. A. Stančik, "Razvoj novog bakterijskog soja Bacillus subtilis za hiperprodukciju 3-hidroksipropionske kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:528806