prikaz prve stranice dokumenta Adaptivna laboratorijska evolucija bakterije Geobacillus thermoglucosidasius u uvjetima ekstremnog okoliša
Rad dostupan nakon 2025-09-02
diplomski rad
Adaptivna laboratorijska evolucija bakterije Geobacillus thermoglucosidasius u uvjetima ekstremnog okoliša

Saraga, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Saraga, I. (2024). Adaptivna laboratorijska evolucija bakterije Geobacillus thermoglucosidasius u uvjetima ekstremnog okoliša (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147622

Saraga, Ivana. "Adaptivna laboratorijska evolucija bakterije Geobacillus thermoglucosidasius u uvjetima ekstremnog okoliša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147622

Saraga, Ivana. "Adaptivna laboratorijska evolucija bakterije Geobacillus thermoglucosidasius u uvjetima ekstremnog okoliša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147622

Saraga, I. (2024). 'Adaptivna laboratorijska evolucija bakterije Geobacillus thermoglucosidasius u uvjetima ekstremnog okoliša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147622

Saraga I. Adaptivna laboratorijska evolucija bakterije Geobacillus thermoglucosidasius u uvjetima ekstremnog okoliša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2024 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147622

I. Saraga, "Adaptivna laboratorijska evolucija bakterije Geobacillus thermoglucosidasius u uvjetima ekstremnog okoliša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:147622

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.