Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Kemijski odsjek
Citirajte ovaj rad
Serenčeš, M. (2024). Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744
Serenčeš, Marina. "Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744
Serenčeš, Marina. "Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744
Serenčeš, M. (2024). 'Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744
Serenčeš M. Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2024 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744
M. Serenčeš, "Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744