Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Fizički odsjek
Citirajte ovaj rad
Popara, G. (2014). Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828
Popara, Goran. "Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828
Popara, Goran. "Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828
Popara, G. (2014). 'Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828
Popara G. Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2014 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828
G. Popara, "Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828