Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Biološki odsjek
Citirajte ovaj rad
Alii, A. (2015). Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777
Alii, Arta. "Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777
Alii, Arta. "Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777
Alii, A. (2015). 'Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777
Alii A. Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2015 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777
A. Alii, "Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777