završni rad
Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti

Alii, Arta
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Alii, A. (2015). Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777

Alii, Arta. "Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777

Alii, Arta. "Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777

Alii, A. (2015). 'Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 06.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777

Alii A. Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2015 [pristupljeno 06.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777

A. Alii, "Važnost uzgoja algi kao izvor hrane u budućnosti", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:547777

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.