Mahmić, K. (2013). Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264
Mahmić, Klara. "Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264
Mahmić, Klara. "Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264
Mahmić, K. (2013). 'Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 22.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264
Mahmić K. Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2013 [pristupljeno 22.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264
K. Mahmić, "Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264