Rad nije dostupan
završni rad
Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj

Klara Mahmić (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Geografski odsjek
Citirajte ovaj rad...

Mahmić, K. (2013). Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264

Mahmić, Klara. "Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264

Mahmić, Klara. "Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264

Mahmić, K. (2013). 'Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264

Mahmić K. Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2013 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264

K. Mahmić, "Od farme do stola: analiza proizvodnog lanca goveđeg mesa za ugostiteljstvo u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:156264