diplomski rad
Multigenska karakterizacija izolata bakterije 'Candidatus Phytoplasma asteris' iz uljane repice (Brassica napus ssp. oleifera (DC.) Metzg.)

Glumac, Biljana
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Glumac, B. (2019). Multigenska karakterizacija izolata bakterije 'Candidatus Phytoplasma asteris' iz uljane repice (Brassica napus ssp. oleifera (DC.) Metzg.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945079

Glumac, Biljana. "Multigenska karakterizacija izolata bakterije 'Candidatus Phytoplasma asteris' iz uljane repice (Brassica napus ssp. oleifera (DC.) Metzg.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945079

Glumac, Biljana. "Multigenska karakterizacija izolata bakterije 'Candidatus Phytoplasma asteris' iz uljane repice (Brassica napus ssp. oleifera (DC.) Metzg.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945079

Glumac, B. (2019). 'Multigenska karakterizacija izolata bakterije 'Candidatus Phytoplasma asteris' iz uljane repice (Brassica napus ssp. oleifera (DC.) Metzg.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 24.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945079

Glumac B. Multigenska karakterizacija izolata bakterije 'Candidatus Phytoplasma asteris' iz uljane repice (Brassica napus ssp. oleifera (DC.) Metzg.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 24.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945079

B. Glumac, "Multigenska karakterizacija izolata bakterije 'Candidatus Phytoplasma asteris' iz uljane repice (Brassica napus ssp. oleifera (DC.) Metzg.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945079

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.