diplomski rad
Utjecaj poplave i suše na fitokemijski sastav i antioksidacijski kapacitet pekinškog kupusa (Brassica rapa L. subsp. pekinensis (Lour.) Hanelt)

Stić, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Stić, P. (2020). Utjecaj poplave i suše na fitokemijski sastav i antioksidacijski kapacitet pekinškog kupusa (Brassica rapa L. subsp. pekinensis (Lour.) Hanelt) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:116180

Stić, Petra. "Utjecaj poplave i suše na fitokemijski sastav i antioksidacijski kapacitet pekinškog kupusa (Brassica rapa L. subsp. pekinensis (Lour.) Hanelt)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:116180

Stić, Petra. "Utjecaj poplave i suše na fitokemijski sastav i antioksidacijski kapacitet pekinškog kupusa (Brassica rapa L. subsp. pekinensis (Lour.) Hanelt)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:116180

Stić, P. (2020). 'Utjecaj poplave i suše na fitokemijski sastav i antioksidacijski kapacitet pekinškog kupusa (Brassica rapa L. subsp. pekinensis (Lour.) Hanelt)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:116180

Stić P. Utjecaj poplave i suše na fitokemijski sastav i antioksidacijski kapacitet pekinškog kupusa (Brassica rapa L. subsp. pekinensis (Lour.) Hanelt) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:116180

P. Stić, "Utjecaj poplave i suše na fitokemijski sastav i antioksidacijski kapacitet pekinškog kupusa (Brassica rapa L. subsp. pekinensis (Lour.) Hanelt)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:116180

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.