završni rad
Uloga crijevne mikrobiote i prehrane u patogenezi Alzheimerove bolesti

Martinović, Klara
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Martinović, K. (2020). Uloga crijevne mikrobiote i prehrane u patogenezi Alzheimerove bolesti (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:064577

Martinović, Klara. "Uloga crijevne mikrobiote i prehrane u patogenezi Alzheimerove bolesti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:064577

Martinović, Klara. "Uloga crijevne mikrobiote i prehrane u patogenezi Alzheimerove bolesti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:064577

Martinović, K. (2020). 'Uloga crijevne mikrobiote i prehrane u patogenezi Alzheimerove bolesti', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 02.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:064577

Martinović K. Uloga crijevne mikrobiote i prehrane u patogenezi Alzheimerove bolesti [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 02.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:064577

K. Martinović, "Uloga crijevne mikrobiote i prehrane u patogenezi Alzheimerove bolesti", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:064577

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.