Glogoški, M. (2013). Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328
Glogoški, Marko. "Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328
Glogoški, Marko. "Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328
Glogoški, M. (2013). 'Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328
Glogoški M. Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2013 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328
M. Glogoški, "Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328