Majić, B. (2013). Antioksidativni potencijal i sadržaj makroelemenata i mikroelemenata u plodovima i kori oskoruše (Sorbus domestica L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028375
Majić, Boris. "Antioksidativni potencijal i sadržaj makroelemenata i mikroelemenata u plodovima i kori oskoruše (Sorbus domestica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028375
Majić, Boris. "Antioksidativni potencijal i sadržaj makroelemenata i mikroelemenata u plodovima i kori oskoruše (Sorbus domestica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028375
Majić, B. (2013). 'Antioksidativni potencijal i sadržaj makroelemenata i mikroelemenata u plodovima i kori oskoruše (Sorbus domestica L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028375
Majić B. Antioksidativni potencijal i sadržaj makroelemenata i mikroelemenata u plodovima i kori oskoruše (Sorbus domestica L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2013 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028375
B. Majić, "Antioksidativni potencijal i sadržaj makroelemenata i mikroelemenata u plodovima i kori oskoruše (Sorbus domestica L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028375