prikaz prve stranice dokumenta Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli
Rad dostupan nakon 2022-07-15
diplomski rad
Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli

Barbarić, Lea
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Barbarić, L. (2021). Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835

Barbarić, Lea. "Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835

Barbarić, Lea. "Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835

Barbarić, L. (2021). 'Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 19.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835

Barbarić L. Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 19.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835

L. Barbarić, "Određivanje količine proteina Cas3 u ovisnosti o jačini promotora, temperaturi i šaperonu HtpG u bakteriji Escherichia coli", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:291835

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.