University of Zagreb Faculty of Science Department of Biology
Cite this document
Starešinčić, A. (2022). Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853
Starešinčić, Ana. "Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853
Starešinčić, Ana. "Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853
Starešinčić, A. (2022). 'Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 08 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853
Starešinčić A. Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2022 [cited 2024 October 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853
A. Starešinčić, "Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853