undergraduate thesis
Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka

Starešinčić, Ana
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology

Cite this document

Starešinčić, A. (2022). Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

Starešinčić, Ana. "Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

Starešinčić, Ana. "Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

Starešinčić, A. (2022). 'Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

Starešinčić A. Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2022 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

A. Starešinčić, "Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

Please login to the repository to save this object to your list.