završni rad
Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka

Starešinčić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Starešinčić, A. (2022). Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

Starešinčić, Ana. "Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

Starešinčić, Ana. "Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

Starešinčić, A. (2022). 'Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

Starešinčić A. Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2022 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

A. Starešinčić, "Reakcija preosjetljivosti na glavne skupine proteina iz kravljeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:285853

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.