University of Zagreb Faculty of Science Department of Chemistry
Cite this document
Hećimović, I. (2022). Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229
Hećimović, Ida. "Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229
Hećimović, Ida. "Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229
Hećimović, I. (2022). 'Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229
Hećimović I. Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2022 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229
I. Hećimović, "Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229