Hršak, M. (2011). Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728
Hršak, Marija. "Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728
Hršak, Marija. "Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728
Hršak, M. (2011). 'Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728
Hršak M. Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2011 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728
M. Hršak, "Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728