prikaz prve stranice dokumenta Učinak indol-3-maslačne kiseline na oksidacijski stres u u vinovoj lozi (Vitis vinifera L.) zaraženoj fitoplazmama
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Učinak indol-3-maslačne kiseline na oksidacijski stres u u vinovoj lozi (Vitis vinifera L.) zaraženoj fitoplazmama

Kozina, Andrijana
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology

Cite this document

Kozina, A. (2010). Učinak indol-3-maslačne kiseline na oksidacijski stres u u vinovoj lozi (Vitis vinifera L.) zaraženoj fitoplazmama (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:778022

Kozina, Andrijana. "Učinak indol-3-maslačne kiseline na oksidacijski stres u u vinovoj lozi (Vitis vinifera L.) zaraženoj fitoplazmama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:778022

Kozina, Andrijana. "Učinak indol-3-maslačne kiseline na oksidacijski stres u u vinovoj lozi (Vitis vinifera L.) zaraženoj fitoplazmama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:778022

Kozina, A. (2010). 'Učinak indol-3-maslačne kiseline na oksidacijski stres u u vinovoj lozi (Vitis vinifera L.) zaraženoj fitoplazmama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 06 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:778022

Kozina A. Učinak indol-3-maslačne kiseline na oksidacijski stres u u vinovoj lozi (Vitis vinifera L.) zaraženoj fitoplazmama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2010 [cited 2024 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:778022

A. Kozina, "Učinak indol-3-maslačne kiseline na oksidacijski stres u u vinovoj lozi (Vitis vinifera L.) zaraženoj fitoplazmama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:778022

Please login to the repository to save this object to your list.