master's thesis
Influence of honey's origin on phenolic content and antioxidant capacity

Alan Budisavljević (2017)
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology
Cite this document...

Budisavljević, A. (2017). Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević, Alan. "Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević, Alan. "Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević, A. (2017). 'Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 19 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević A. Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2017 [cited 2019 July 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

A. Budisavljević, "Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606