master's thesis
The effect of biotic and abiotic stress on the content of flavonoid kaempferol in Arabidopsis thaliana

Sandra Vitko (2014)
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology
Cite this document...

Vitko, S. (2014). Učinak biotičkog i abiotičkog stresa na sadržaj flavonoida kempferola u vrsti Arabidopsis thaliana (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:136628

Vitko, Sandra. "Učinak biotičkog i abiotičkog stresa na sadržaj flavonoida kempferola u vrsti Arabidopsis thaliana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:136628

Vitko, Sandra. "Učinak biotičkog i abiotičkog stresa na sadržaj flavonoida kempferola u vrsti Arabidopsis thaliana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:136628

Vitko, S. (2014). 'Učinak biotičkog i abiotičkog stresa na sadržaj flavonoida kempferola u vrsti Arabidopsis thaliana', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:136628

Vitko S. Učinak biotičkog i abiotičkog stresa na sadržaj flavonoida kempferola u vrsti Arabidopsis thaliana [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2014 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:136628

S. Vitko, "Učinak biotičkog i abiotičkog stresa na sadržaj flavonoida kempferola u vrsti Arabidopsis thaliana", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:136628