Radić, G. (2016). Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206
Radić, Gabrijela. "Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206
Radić, Gabrijela. "Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206
Radić, G. (2016). 'Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206
Radić G. Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2016 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206
G. Radić, "Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206