Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Kemijski odsjek
Citirajte ovaj rad
Benčić, N. (2017). Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181
Benčić, Noelle. "Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181
Benčić, Noelle. "Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181
Benčić, N. (2017). 'Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181
Benčić N. Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181
N. Benčić, "Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181