završni rad
Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane

Benčić, Noelle
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Benčić, N. (2017). Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181

Benčić, Noelle. "Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181

Benčić, Noelle. "Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181

Benčić, N. (2017). 'Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181

Benčić N. Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181

N. Benčić, "Pregled instrumentnih analitičkih metoda pri utvrđivanju autentičnosti uzoraka hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:254181

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.