završni rad
Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina

Beljan, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Beljan, N. (2020). Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705

Beljan, Nikolina. "Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705

Beljan, Nikolina. "Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705

Beljan, N. (2020). 'Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705

Beljan N. Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705

N. Beljan, "Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.