diplomski rad
Gospodarenje industrijskim otpadom u Hrvatskoj - primjer prehrambene industrije "Podravka d.d."

Pavlić, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Geografski odsjek

Citirajte ovaj rad

Pavlić, L. (2021). Gospodarenje industrijskim otpadom u Hrvatskoj - primjer prehrambene industrije "Podravka d.d." (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:938315

Pavlić, Lucija. "Gospodarenje industrijskim otpadom u Hrvatskoj - primjer prehrambene industrije "Podravka d.d."." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:938315

Pavlić, Lucija. "Gospodarenje industrijskim otpadom u Hrvatskoj - primjer prehrambene industrije "Podravka d.d."." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:938315

Pavlić, L. (2021). 'Gospodarenje industrijskim otpadom u Hrvatskoj - primjer prehrambene industrije "Podravka d.d."', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 30.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:938315

Pavlić L. Gospodarenje industrijskim otpadom u Hrvatskoj - primjer prehrambene industrije "Podravka d.d." [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 30.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:938315

L. Pavlić, "Gospodarenje industrijskim otpadom u Hrvatskoj - primjer prehrambene industrije "Podravka d.d."", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb; Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:938315

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.